Min gæstebog 4

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 25-09-2009

Ida

Hej Jeanette og Steen
Ih, hvor er de altså søde!!!
Og sikke hyggeligt det ser ud når du sidder med alle hvalpene i favnen Jeanette :)
Mange kærlige hilsener fra Ida og Hans I.

Email 07-09-2009

søren gejl

hej steen og jeanette
tak for at i så efter scott .
jeg så også de små , alt er ok , (som det altid er )der er ikke mange
mensker,der gør så meget for deres hunde som i gør .
hilsen søren gejl..

Email 31-08-2009

Bente

Har lige kigget på de fine billeder. De ser søde ud.
kh Bente

Email 24-08-2009

Heidi Henningsen

Tillykke med de søde små. Holda op det er et flot kuld. De ser virkelig ens ud. Glæder mig til at komme op og se dem :-) Hilsen Heidi

Email 24-08-2009

Charlotte M. Johnsen

TILLYKKE med de smukke hvalpe. Det er godt at det gik så hurtigt denne gang. Vi håber at nå at se dem nu, hvor vi skal til at flytte.
endnu engang tillykke med dem.
hilsen søster

Email 11-04-2009

Henrik Sønderby

Hej
Det er vist lang tid siden vi har skrevet noget nyt omkring Balder (Odin). Jeg træner stadig schweiss med ham og han nyder det hver gang vi skal afsted. Jeg melder han til en schweiss prøve her først i maj mdr. Her håber jeg så at han vil gå rigtig godt, ellers er det bare at prøve igen på et andet tidspunkt. Jeg er stadig med til marktræning på åben mark.
Balder er en meget rolig og børnevenlig hund der nyder alt den udenoms plads vi har. Desværre er næsen for god og en gang i mellem tager vi lige lidt af naboen jord med når han kommer på sporet af noget.
Vi kan desværre stadig ikke sende et billede af ham, men straks vi kan det, sender vi et billede eller flere.
Med venlig hilsen
Henrik Sønderby -Tim
og Balder (Odin)

Email 06-01-2009

Henrik Sønderby

Hej med jer
Vi vil gerne lige sende en lille hilsen til jer herfra. Vi har desværre haft et computer nedbrud, der har slettet alle vores billeder med mere, så vi har derfor ingen nye billeder at sende til jer pt.
Det prøver vi på at rette så sender vi nye billeder af vores pragtfulde hund.
Jeg har arbejdet flere gange med schweiss og det går meget godt. Sidste spor vi lagde ud var 5 timer gammel og ca. 400 mtr.lang det klarede han fantastisk flot og hurtigt. Han er meget læremen og kan godt li´ træningen. Idag starter jeg op på hundetræning i Skjern, så jeg forventer meget godt fra Balder fremover. Jeg har ligeledes haft ham med på flere småjagter hvor han stadig har meget at lære men gør det ellers meget godt. Som familiehund er vi og børnene (bare ikke katten) meget glade for ham.
Vi håber at kunne sende billeder til jer snart.
Med venlig hilsen
Henrik Sønderby
Tim

Email Hjemmeside 17-11-2008

Marianne & Ole

Hej Jeanette og Steen.
Lige en lille hilsen som tak for gode råd i sommer. Dejligt at se, at i trives, mennesker som hunde i jeres lille paradis i Strellev. Glæder os til at vi ses til forårets prøver.Mange hilsner og knæk og bræk.

Email 08-08-2008

Henrik Bendixen

Hej Jeanette og Steen
Vi har lyst til at sende denne lille meddelelse ud i cyberspace!
Vi har jo lige købt en tæve hos jer - og vi har som alle andre købt den mest fantastiske og dygtige hund af dem alle! Den er vi rigtigt meget glade for.
Mit ærinde her på siden er blot at sige tak for en helt utrolig god oplevelse ved købet af hund. Helt overordnet har man som køber en klar fornemmelse af, at her er der ikke tale om "big business", men om ægte interesse og kærlighed for hundene og racen.
I er utroligt gæstfrie og jeg omtaler ofte Lykkeager som restaurant/café Lykkeager.
I har et rigtigt godt greb om hundene og det er tydeligt for en køber at mærke, at de har været meget i "menneskehænder" og har oplevet en masse inden vi modtager dem. De er meget trygge og meget nysgerrige. Et godt fundament at arbejde videre på.
Vi glæder os til at vise Ella frem for jeg, når hun med tiden "kan lidt mere"
Hilsen fam. Bendixen fra Vig

Del siden