Min gæstebog 3

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 24-12-2011

Kenwin Jensen

Hej i to og mine søskene, jeg vil lige ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et knaldhamrende godt nytår. tak for mange gode timer sammen. Mange jule hilsner Capella

Email 19-06-2011

Kai-Stig Pedersen

Hej med jer...kiki har i dag bestået den lille apporteringsprøve ved sortenkær med 25 point..V.H. Kai-Stig og Kiki

Email 26-12-2010

Hugo og Hans Jensen

Kære Kennel Lykkeager;
Vi, der har Lykkeagers Thor (Kesse), ønsker Jer alle en rigtig god jul og et godt velsignet nytår. Vi er glade for Kesse, der på klapjagter rundt i landet, finder de fugle, som andre må opgive at finde.

Kesse er et godt "menneske" som vi plejer at sige.

På billedet sidder Hans med to snepper, som han har skudt på jagt med Kesse.


Længe leve Lykkeagerhundene!!

Kærlig hilsen
Hugo og Hans

Email 24-12-2010

Jannie og Kenwin

Hej Jeanette & Steen

Jeg vil lige ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et forygende godt nytår. Her hos os går det bare supper godt, jeg har haft temmeligt travlt her i efteråret med at rende på jagt her,der og alle vegne, så jeg har bare lært en masse om det, der min far kalder for Jagt. Jeg skulle hilse mange gange fra de to gamle og sige tak for mange hyggelige timer sammen, om ikke andet så ses vi til Januar da min far har meldt mig til træning.

Med Kærlig Julehilsen
Capella

Email 13-05-2010

Ole & Marianne

Hej Jeanette & Sten.
Flot, flot hjemmeside i har. Vi må i gang med vores. Forøvrigt er Sibbe parret igen og venter hvalpe til juli.
Vi ses!

Email 06-05-2010

Fam Olesen

Hej Steen og Nette.1000 gange tillykke med jeres nye børn,de er bare super søde.Skulle hilse fra drengene og sige de glæder sig til at komme op og være sammen med dem/jer et par dage.Hilsen Morten.

Email 23-04-2010

Torben og Dorte Moesgaard

Hej Steen og Jeanette, En lille hilsen fra sverige hvor Josie (Lykkeagers sigrund) stor trives:)Sikke mange dejlige valpe i har fået siden vi var og hente vores skønne hund sommeren 2008. Mange hilsner familien Moesgaard

Email 09-04-2010

Bente Theil Pedersen

Hej
Har lige kigget på de fine billeder.
Kh Bente

Email 08-04-2010

Heidi Henningsen

Hej Steen og Jeanette. Tillykke med det nye kuld. De ser dejlige ud. Håber i alle har det godt og trives :-)
knus Heidi

Email 08-04-2010

Charlotte M. Johnsen

Hej Brorsen
Tillykke med de flotte hvalpe. De ser godt nok søde ud, men det kan de jo også kun være med de forældre de har. Dem får du hurtigt solgt.

Email Hjemmeside 03-02-2010

Juul

Halløjsa gamle, rigtig fin hjemmeside du har fået på benene. Du må jo lige sige til hvis du skal have hjælp til noget mht den bannerboks som vi har på vores side.

Email 27-01-2010

Jim og Tina Jakobsen

Hej Steen og Jeanette
En Hilsen fra nordsjælland , hvor det går godt med vores dejlige hund Sille , nu er det på tide vi skal have en ny hund , denne gang er det fruen i huset der skal have en ny lille gravhund , så det bliver spændende at se Sille og den lille nye sammen . Sille har lært meget , men det har hendes fører også , de er nu blevet meget pot og pande , der skal stadig trænes meget .
Håber at vi en dag kommer forbi jeres sted .
Kærlig hilsen Jim,Tina og Sille

Email 23-12-2009

Jannie og Kenwin

Hej Jeanette & Steen

Jeg vil lige ønske min mor og jer en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår, jeg har det bare super godt, jeg er ved at være en stor dreng på 19 kg.
Så sover jeg også igennem hele natten nu, super siger min far og mor, jeg glæder mig til jul mon ikke der falder en gave af til mig, jeg glæder mig også til næste år, der skal jeg til at gå til hunde træning, håber at vi ses noget ofter til næste år.

Mange julehilsner fra

Capella og familien.

PS. hils mine søskener

Email 20-10-2009

Jannie & Kenwin

Hej Janette og Steen

Tak for sidst, hvis alle jeres hvalpe er lige så lære nemmme og dejlige, så må jeg nok sige, at du har ramt plet med dette kuld hvalpe. Efter at dette er den fjerde ruhåret hvalp jeg har, kan jeg allerede nu mærke på ham (Capella) at han er meget lærenem og vel afbalanceret, når vi går tur, sidder han næste allerede hvergang vi kommer til en kantsten. Vand er han næsten heller ikke bange for, fassan trækker han også rundt med i vingen, og kan sagtens være et par timer i hundegården uden at lave vrøvl, om det så er min gamle ruhåret, der har lært ham noget, ved jeg ikke, men han ser ihvertefald meget efter hvad han gør og laver. Han sover også igennem hver nat, uden at lave hverken vådt eller tørt, så alt i alt er vi oven ud tilfreds med ham.
Med venlig hilsen

Capella, Jannie og Kenwin

Email 17-10-2009

rene og janette

Hej Jeanette og Steen
Lige en lille hilsen fra Fenja og hendes nye familie. havde en god køretur hjem i går har hilst på min nye legekammerat(naja)og det lader til at vi godt kan finde ud af det sammen.
knus fra Fenja og familie

Del siden